KÖPINFORMATION & VILLKOR

Priser

Priser

Alla priser är angivna i SEK och inkluderar svensk moms med 25 %. Vid köp från ett land utanför EU, dras momsen av från priset i varukorgen. Moms kan dock komma att tas ut vid införsel i mottagarlandet, varvid köparen står för denna, samt eventuella avgifter som utgår i samband med förtullningen. Priserna, som står på denna hemsida vid inköpstillfället gäller. Reservation för prisändringar och systemfel.

Betalning

Betalning

Betalning kan göras med VISA eller Mastercard. Vi samarbetar med DIBS som är vår betalväxel, certifierad samarbetspartner och godkänd av kortföretagen. När du gör en kortbetalning, når aldrig dina kortuppgifter oss, utan informationen stannar på DIBS säkra server. Vi har inte tillgång till informationen och har heller inget behov av den.

Frakt & Hantering

Frakt & hantering

Varor levereras med förstaklass brev eller paket beroende på vikt och storlek. Vi tar ut en avgift för frakt och hantering, relativ till beställningens omfattning och vilket land man beställer ifrån. Vid köp av:
”Doptavla” el ”Väggkalender XL” – 59 kr (Sverige, Danmark), 99 kr (Europa), 119 kr (Övriga)
”Kort”, ”Väggkalender”, "Familjekalender" el "Fotobok" – 79 kr (Sverige, Danmark), 179 kr (Europa), 199 kr (Övriga)
Produkter från flera kategorier – 119 kr (Sverige, Danmark), 249 kr (Europa), 299 kr (Övriga)

Leverans

Vår beräknade leveranstid för kort och kalendrar är 3-7 arbetsdagar inom Sverige, efter det att vi har mottagit er beställning hos oss. Fotoböcker kan ta någon extra dag. För internationella beställningar bör någon/några extra dagar räknas för postgången, beroende på var i världen varorna skall skickas.
Kontakta oss på info@printswithwings.com vid frågor om er leverans.
Kuvert: Vid beställning av större volymer kuvert (500+) kan ovan leveranstider ej garanteras och vi ber er därför kontakta oss för närmre besked om leveransmöjligheter.

Transporttrygghet

Transporttrygghet

Om en vara skadas eller kommer bort under transporten till er, är Prints with Wings (betalnings)ansvariga. En skadad försändelse bör, oavsett om skadan är väl synlig eller dold, omedelbart anmälas till Posten eller utlämningsstället, dock senast inom 10 dagar. Om en leverans skadats under transporten, ersätter vi er självklart med nya varor så snart som möjligt.

Reklamationer

Reklamationer

Om ni, trots vår strävan att alltid leverera en felfri produkt, ändå fått en defekt eller på annat sätt felaktig vara, ber vi er att omgående kontakta oss på info@printswithwings.com så att vi kan rätta till felet. Vid retur av vara, där Prints with Wings har orsakat felet, återbetalas frakten. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses ej av oss.

Outlösta paket

Outlösta paket

För outlösta paket debiteras kostnaderna för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnad - för närvarande 149 kronor inom Sverige. Paket måste, enligt Postens regler, hämtas på servicestället inom 2 veckor, annars returneras det.

Ångerrätt

Ångerrätt

Våra produkter tillverkas efter era särskilda önskemål och med personlig prägel. I enlighet med distans- och hemförsäljningslagen tillämpas därför inte någon ångerrätt vid köp av våra varor.

Fel i text & bild

Fel i text & bild

Vi kan ej ansvara för stavfel och dylikt inmatat av kunden. Vi kan ej heller ansvara för dålig bildkvalitet, då kunden t ex laddat upp ett foto som är mörkt, suddigt eller med för låg upplösning. Tänk på att skärmen är upplyst med vitt ljus och att foton trycks på ett matt papper, vilket gör att bilderna upplevs ljusare på skärmen än i tryck. Zooma in kortet på skärmen så att ni kan granska era foton noga i verklig storlek, för att se att de håller tillräckligt hög kvalitet - ju bättre bilder desto vackrare resultat!

Personuppgifter

Personuppgifter

Vid beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Prints with Wings kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall vår Kundservice.