OM OSS

Priser

Prints with Wings grundades i Falsterbo 2009. Idén till företaget kom till av inspiration från vänner och bekanta runt om i världen, som genom åren skickat underbara, personliga tryckta kort vid varje tillfälle för tack, uppvaktning, fest och jul. Jag frustrerades över bristen på liknande produkter på hemmamarknaden och insåg att det svenska folket, med god känsla och stort intresse för stil och design, definitivt gick miste om något. Istället för att låta tiden gå och vänta på att bättre produkter skulle dyka upp, bestämde jag mig för att själv se till att vända trenden.

Alla produkter vi erbjuder är unikt framtagna för Prints with Wings. Arbetet genomsyras av omsorg och engagemang med stort fokus på design, färg, form och kvalitet. Min förhoppning är att vårt utbud tillsammans med en tilltalande handelsplats, skall fylla det tomrum jag och många i min omgivning upplevt fram till idag.

Jag blir lika glad varje gång jag får ett fint kort hem i brevlådan och hoppas på att kunna sprida denna glädje vidare till alla kunder, era vänner och bekanta. En personlig hälsning förgyller alltid vardagen!

Lisa Haggård
Grundare

Lisa